Τσαλοπούλου 7, Σέρρες, Eλλάδα

Reservation(+30) 23210 24287

HammamHotelElena

  • Home
  • HammamHotelElena

HammamHotelElena

Χαλάρωση & Ανανέωση

Στο Hotel Elena δημιουργήσαμε το HammamHotelElena, έναν απλό αλλά και σύγχρονο χώρο με σεβασμό στην παράδοση των παραδοσιακών λουτρών για να μεταφέρουμε την αυθεντική εμπειρία του χαμάμ και να μοιραστούμε το αναζωογονητικό συναίσθημα.
Στο HammamHotelElena έχουμε μεταφέρει την ατμόσφαιρα και τη μαγεία των ανατολίτικων λουτρών, με σεβασμό στην παράδοση και στη σύγχρονη ζωή.
Αποδράστε από την καθημερινότητα, αφεθείτε στις ιαματικές ιδιότητες του ατμού, απολαύστε μία βαθιά απολέπιση και ένα ανακουφιστικό μασάζ. Ξεκουραστείτε και …συνεχίστε την ημέρα σας ή το βράδυ σας στο κέντρο των Σερρών.
Αναζωογονηθείτε κάνοντας την επίσκεψη στο HammamHotelElena!

Αdmin- Administrator

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ HAMMAM

Το χαμάμ έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελληνική και Ρωμαϊκή εποχή. Μία συνήθεια που γοήτευσε και διαδόθηκε σε πολλούς πολιτισμούς της μεσογειακής λεκάνης στο πέρασμα του χρόνου. Εστιάζει στο στοιχείο του νερού, ενώ η ομορφιά, η ευεξία, η εξισορρόπηση της σωματικής και ψυχικής υγείας – που αποτελούσαν στοιχεία της φιλοσοφίας των λουτρών σε όλους τους πολιτισμούς – παραμένουν στο επίκεντρο της διαδικασίας. Η επίσκεψη στο χαμάμ είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα. Μια στιγμή ηρεμίας, μία διαδικασία που μπορεί να γίνει ένα «βαθύ» βίωμα. Είναι μία ευχάριστη «έξοδος», ένα εντυπωσιακό θέαμα, ψυχαγωγία, αλλαγή σκηνικού, αλλά και χαλάρωση με την πλήρη έννοια του όρου.